Известие

Collapse
No announcement yet.

Варианти на оборудване? 156ТC 1998'06

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Че няма Климатик няма )) Пак твърдя че съм нов, защото имам и следният проблем , на 1100 оборота колата издава ужасен шум от към гърнетата който изчезва към 1300 оборота, въпроса ми е дали е от катализатор ? Осъзнах след ровене из форума че и термостата е за смяна , за моя модел колко парички е той? 156 2.0 ТС ? Не искам да пускам друга тема , за да не ставам нахален ! Благодаря предварително !

Comment

за 40 мин. се сменя около 110 лева е бера аз съм с такъф такъф е и орегиналния с датчик ....
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Къде да го направя ?

Comment

Някой да ми отговори къде да си правя гърнетата? ЕМ КОМПЛЕКТ Павлово ?

Comment

за гърнетата не мисля че ти трябва кой знае какъв майстор,аз съм сменял гърне на 164 и нямах проблем,дадоха ми 1 г гаранция и на 1г и,3м почна да бръмчи,виж каква е цената на ново и втора употреба и решавай сам
            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
            алфа ромео 164 2.0тс -на части
            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_2.0 Покажи съобщение
              Колеги, на вашето копче за километрите има и означение , с термомотърче на моето няма? А на уредите ми копчето което се намира на втората врътка се намира на първата, а на второто няма изобщо! Стига бе от всички Алфи моята ли да е без климатик точно ? ц ц ц ц
              Не си сам без климатик,моята кола също беше внесена от Германия. Врътките са ми така като твоите. Тъкмо с едно обслужване по малко ще имаш.Лятото е кофти но няма да караме цял живот без тази екстра За термостата и аз сменях Вернет на 70лв вече година карам без проблем за цената си.
              Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
              Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Аз пък климатика изобщо не го ползвам, защото лятото карам на отворен прозорец.По бих се кефил на капандура на покрива ама нямам.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

E поне колегите са с мен ! ) трябва да ходя утре до ЕМ 33 за гърнетата , и после за масло и малко филтърчета аз съм доволен от нея! Шибидаха е страшна екстра особено за пушачи като мен ! ) Важното е да намираш добро в лошото ! Успех колеги !

Comment

На врътката за "топло-студено" имаш ли копче с нарисувана снежинка? Ако нямаш е ясна работата.
                    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

и аз сам без клима с прозорц на покрива и колата е 156 1.6 внос от холандия явно там не им е нужен клима
                      ALFA ROMEO-145, 1.4 -16V T.S-97g

Comment

аз имам 156 без клима взех я нов внос от италия
                        alfa 156 1.6 t.s 1998

Comment

Обикновено ако няма климатик, има шибедах....
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Летата почват да стават се по топли трябва си климатик ... поне по цял ден карам лятото след 14 : 30 просто не се издържа .....
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                            X